mad med mere

Kurv (0)

12. Grillspyd med frisk kartoffelsalat og radisse

12. Grillspyd med frisk kartoffelsalat og radisse

Ingredienser

  • 4 sommerspyd

Kartoffelsalat

  • 1 kg nye danske kartofler
  • 1 håndfuld radiser
  • 3 forårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt purløg
  • 2 spsk. hjemmelavet mayonnaise
  • 4 spsk. Creme fraiche - så fed som din samvittighed tillader
  • 2 spsk. æbleeddike eller lignende
  • Sukker
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Start grillen op og gril dine sommer grill spyd gyldne og saftige.

Kartoffelsalat
Skrub eller pil kartoflerne og kom dem i letsaltet vand og bring kartoflerne i kog, skru ned indtil kartoflerne koger let og lad dem koge i ca. 10 minutter eller til de er møre.

Hæld vandet fra kartoflerne, skær dem i ikke alt for små stykker og stil dem i fryseren eller køleskabet mens du tilbereder dressingen

Skær radiserne i tynde skiver og læg dem i iskoldt vand. Hak forårsløg, hvidløg og purløg
Bland mayonnaise, cremefraiche, og eddike og smag til med sukker, salt og peber - dressingen må gerne være lidt sur/sød/salt i smagen. Vend forsigtigt kartoflerne i dressingen og gør efterfølgende det samme med løg og radiser.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK