mad med mere

Kurv (0)

14. Grillede pølser med cæsar salat

14. Grillede pølser med cæsar salat

Ingredienser

  • 8 pølser

Dressing til cæsarsalat

  • 75 g parmesan
  • 1 fed hvidløg
  • 3 pasteuriserede æggeblommer
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. sherryeddike
  • 3-4 ansjosfileter i olie
  • 1 dl smagsneutral olie (fx vindruekerneolie)
  • 1 dl olivenolie

Cæsarsalat

  • 1 stort romainesalat, plukket i blade
  • 1 pakke brødcroutoner
  • Ca. 80 g høvlet parmesan

Start grillen op hvis vejret tillader det og grill dine pølser, de får en fantastisk smag af det.

Dressing til cæsarsalat
Skær parmesanen i grove stykker, og kom den i en foodprocessor sammen med hvidløg, æggeblommer, citronsaft, sherryeddike og ansjosfileter, og blend ved højeste fart, til massen er jævn. Bland de 2 olier sammen, og mens foodprocessoren kører, hælder du dem i ostemassen i en tynd stråle, til al olien er brugt, og du har en cremet dressing.

Cæsarsalat
Fordel nu romainesalaten på 4 tallerkener sammen med brødcroutoner og høvlet parmesan. Fordel dressingen oven på din cæsar salat, og læg et par grillede pølser på.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK