mad med mere

Kurv (0)

04. Hakkebøffer med krydderkant og pasta

04. Hakkebøffer med krydderkant og pasta

Ingredienser

  • 4 hakkebøffer med krydderkant
  • 400 g pasta f.eks. rør
  • 500 g grønne asparges
  • 1 løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1-2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. revet usprøjtet citronskal
  • 1½ dl fløde 9 %
  • 2 tsk. majsstivelse
  • Salt og peber

Pynt

  • Frisk basilikum
  • Reven usprøjtet citronskal

Tomatsalat

  • 500 g tomater
  • Sorte oliven
  • Høvlet parmesanost

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og afdryp den i en sigte.

Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm stykker. Skær løget i små tern. Svits løget i olien i en gryde. Tilsæt bouillonen og kog det op. Kom asparges, citronsaft og citronskal i. Kog det sammen under omrøring 2 minutter, udrør majsstivelsen i fløden og rør det i. Kog det kort op. Smag til med salt og peber. Vend pastaen i aspargessaucen. Server straks pyntet med basilikumblade og citronskal.

Bøfferne steges 4-5 minutter på hver side, lige før servering.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK