mad med mere

Kurv (0)

08. Skinkestrimler new Nordic style

08. Skinkestrimler new Nordic style

Ingredienser

  • 600 g skinkekød i strimler
  • 400 g nye gulerødder med top
  • 250 g nye ærter i bælg
  • 1 bundt forårsløg eller små nye løg med top
  • Olie til stegning
  • Salt og peber
  • 50 g nødder (hassel- eller valnødder)
  • Persille

Tilbehør

  • Saltbagte kartofler

Skrub, skrab eller skræl gulerødderne og skær dem i lidt mindre meget skrå stykker. Halvér ærterne på langs og snit løgene meget skråt i mindre stykker.

Lynsteg kødet i wokken ad to omgange, krydr med salt og peber og læg det til side. Lynsteg gulerødderne 2-3 minutter, tilsæt ærter og forårsløg og lynsteg endnu 1-2 minutter. Kom kødet tilbage i wokken sammen med grofthakkede nødder og lynsteg et kort øjeblik. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.

Serveres med en skyr dressing rørt op med æbleeddike og frisk hakkede krydderurter i, samt saltbagte kartofler.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK