mad med mere

Kurv (0)

10. Lammesauté med pasta

10. Lammesauté med pasta

Ingredienser

  • 750 g lammesauté
  • ½ chili
  • Salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 500 g gode tomater
  • 2 løg
  • 2 forårsløg
  • ½ salathoved
  • Salt og frikskværnet peber
  • 1 bundt basilikum
  • 80 g cashewnødder
  • Citronsaft
  • 400 g frisk pasta

Tag kødet ud af køleskabet i god tid. Dup det med køkkenrulle og vend med salt, friskkværnet peber samt finthakket chili.

Skær løg og forårsløg i tynde skiver, også toppen på forårsløgene. Pluk basilikummen og rist cashewnødderne gyldne på en tør pande. Vend løgskiverne med plukket salat og basilikumbladene. Skyl tomaterne og skær dem i tern.

Steg lammekødet på en stor pande i olivenolien i ca. 4-6 minutter ved god varme på alle sider. Tilsæt tomaterne og kog igennem i 5 minutter. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Vend derefter pastaen i tomat-lammesautéen. Smag til med salt, peber og evt. chili.

Servér pastaen i tomat-lammesautéen toppet med den lille salat af løg og basilikum drysset med ristede cashewnødder og dryppet med citronsaft og olivenolie.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK