mad med mere

Kurv (0)

11. Majkoteletter med spinat og grillede asparges

11. Majkoteletter med spinat og grillede asparges

Ingredienser

  • 4 majkoteletter
  • 6 tørrede abrikoser
  • Frisk ingefær
  • Salt og peber

Spinat med asparges

  • 250 g grønne asparges
  • 1 spsk. olie
  • 125 g babyspinat
  • 1 citron
  • 1 spsk. olie
  • 1-1½ tsk. sukker

Tilbehør

  • Brød

Skær en lomme i hver kotelet.
Hak abrikoser groft og bland med 2 tsk. revet ingefær, salt og peber. Fordel fyldet i hver kotelet. Luk evt. med en tandstik eller kødnål. Krydr koteletterne med salt og peber.

Grill de fyldte koteletter ca. 8 minutter på hver side. Vend dem nogle gange. Grilltid i alt ca. 16 minutter.

Knæk den træede ende af aspargesene og kasser den. Pensl aspargesene med olie og krydr med salt og peber. Grill dem nogle få minutter, indtil de får farve. De skal stadig have bid.

Skyl og afdryp spinaten. Riv skallen af ½ citron med fx et juliennejern. Ryst 1 spsk. citronsaft med olie og sukker.

Læg spinaten på et fad, og læg aspargesene ovenpå. Hæld dressingen over og drys med citronskal.

Tip
Svinekoteletter kan grilles uden fyld. Grilltiden er ca. 8 minutter for en 2 cm tyk kotelet.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK