mad med mere

Kurv (0)

13. Landkylling med sprøde grøntsager

13. Landkylling med sprøde grøntsager

Ingredienser

  • 1 landkylling

Ris

  • 4 dl basmatiris
  • 6 dl vand
  • 1 spsk. salt
  • 4 tørrede abrikoser
  • 6 dadler
  • 2 spsk. pinjekerner

Grøntsager

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ squash
  • 3 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ spidskål eller savojkål
  • 2 spsk. olie

Landkyllingen krydres med salt og peber og sættes i en 180°C varm ovn og steger i ca. 60 minutter.

Basmatiris sættes over i en gryde med vand og 1 spsk. salt, så det lige dækker risene. Risene koger i 14 minutter hvor efter de tages fra varmen og står yderligere 14 minutter og trækker under låg.

Abrikoser og dadler hakkes groft og vendes i risene lige inden de skal serveres. Pinjekernerne steges gyldne på en tør pande og drysses over risblandingen til sidst.

Grøntsagerne skæres i rustikke klodser og ristes sprøde i lidt olie. Krydres med salt og peber.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK