mad med mere

Kurv (0)

01. Svinekam med svær

01. Svinekam med svær

Ingredienser

  • 1,2 kg svinekam med svær
  • Cous cous af blomkål
  • 1 blomkål
  • 100 g blandet nødder
  • 2 vinteræbler
  • 200 g jordskokker
  • Salt og peber
  • 2 spsk. æbleeddike
  • Æblechutney
  • 4 vinteræbler
  • 1 zittauerløg
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 2 spsk. rørsukker
  • 1 dl æblejuice

Svinekammen drysses med salt mellem de ridsede svær, og lægges i en bradepande med lidt vand ved. Svinekammen steges i en 190°C varm ovn i ca. 2 timer eller til en kernetemperatur på 68°C.

Blomkålen plukkes i buketter, der blendes i en foodprocessor til et fint pulver. Jordskokkerne skrælles og skæres i små tern. Vinteræblerne skæres i små tern, det hele vendes sammen og smages til med salt og peber samt æbleeddike. Drys groft hakkede nødder over.

Zittauerløg pilles og snittes fint i små tern. Æblet skæres i grove tern med skræl på. Æbleeddike, rørsukker, og æblejuice koges op, hvorefter løg og æbler kommes i gryden. Det småsimre i 20 minutter ved svag varme.

Æblechutneyen køles ned og sættes i køleskab i ½ time, den skal serveres kold.
 

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK