mad med mere

Kurv (0)

02. Rødvinsbøffer med broccolitærte

02. Rødvinsbøffer med broccolitærte

Ingredienser

  • 4 rødvinsbøffer
  • 3 spsk. olie
  • 3 spsk. vand
  • 1 dl fuldkornshvedemel, grahamsspeltmel eller grahamsmel
  • 150 g hvedemel
  • 1 knsp. salt
  • 1 æg
  • Fyld
  • 250 g broccoli
  • 3 porrer
  • 4 æg
  • 150 g hytteost 4 %
  • 3/4 tsk. salt
  • Peber
  • 100 g reven ost 17 %
  • 50 g mandler
  • Tilbehør
  • Fuldkornsflute og grøn salat

Kom olie, vand, de to slags mel og salt i en skål og bland det sammen. Saml dejen med ægget. Udrul dejen og kom den i en smurt tærteform 24 cm i diameter.

Del broccolien i små buketter. Skær stokken i små tern. Rens porrerne grundigt og skær dem i tynde skiver. Kog broccoli og porrer i letsaltet vand ca. 5 minutter og afdryp dem i en sigte.

Rør broccoli, porre, æg, hytteost, salt, peber, ost og mandler sammen. Fordel massen i tærten. Bag tærten ca. 50 minutter ved 175°C på midterste ovnribbe.

Bøfferne steges i 2-3 minutter på hver side lige inden servering.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK