mad med mere

Kurv (0)

03. Kyllingebryster ”Mexico” med rødbederisotto

03. Kyllingebryster ”Mexico” med rødbederisotto

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 2 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. smør
  • 500 g rødbeder
  • 350 g aborio ris (risottoris)
  • Frisk timian
  • 1-1,2 liter grøntbouillon
  • Salt og peber
  • Parmesanbrud
  • 35 g friskreven parmesan
  • Evt. lidt tørrede krydderurter

Hak løg og hvidløg og sauter dem i smør og olivenolie. Skræld rødbederne og riv dem groft. Tilsæt rødbeder, ris og et par kviste timian og sauter videre til alle grønsager og ris er fedtet godt ind.

Tilsæt den kogende bouillon. Begynd med at tilsætte et par deciliter af gangen og lad den koge godt ind mellem hver tilsætning. Forsæt tilberedningen på denne måde til bouillonen er brugt op, og risene er møre - det tager
18-20 minutter.

Smag til med salt og peber og servér risottoen rygende varm, evt med lidt ekstra timian og bagt parmesan.

Parmesanbrud
Bland evt den revne parmesan med lidt tørrede krydderurter og bred den i et tyndt, jævnt lag på en plade med bagepapir. Bag osten ved 225° C i 4-5 minutter til den er smeltet og gylden. Tag den ud og lad den bagte parmesan afkøle. Bræk parmesanen i store, grove brud og servér ovenpå risottoen. (Kan tilberedes i forvejen)

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK