mad med mere

Kurv (0)

04. Karbonader med selleri og grønkålspesto

04. Karbonader med selleri og grønkålspesto

Ingredienser

  • 4 karbonader
  • 1 knoldselleri
  • Olivenolie
  • Salt
  • 200 g frisk grønkål
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g parmesan
  • 50 g ristede pinjekerner
  • 1 dl olivenolie
  • 1 citron

Tænd ovnen på 200°C. Skrub eller skræl sellerien og skær den i tykke både. Vend bådene med olie og salt. Bred dem ud på en bageplade, og bag dem i ovnen i ca. 35 minutter eller til de er møre.

Skyl og rib grønkålen. Blend den med hvidløg, parmesan, pinjekerner og til sidst olivenolie. Smag til med salt.

Steg karbonaderne i olie eller smør på en pande.

Skær citronen over, og rist den med skærefladen nedad på en varm, tør pande til den er gylden.

Servér karbonaderne med den bagte selleri, grønkålspesto og dryp med saft fra den ristede citron. 

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK