mad med mere

Kurv (0)

12. Panderet med råkost af kål

12. Panderet med råkost af kål

Ingredienser

  • 750 g pande ret
  • Råkost af kål med mandler og appelsin
  • 200 g savojkål
  • 200 g grønkål
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 125 g smuttede mandler
  • Olie
  • Salt
  • 2 økologiske appelsiner
  • Saft af 1 citron
  • 2 spsk. honning
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 2 spsk. rapsolie
  • Salt
  • Peber

Steges efter slagterens anbefaling.

Lav en lækker salat til af årstidens lækkerier.

Råkost af kål med mandler og appelsin.
Snit kålen så fint som muligt og læg i koldt vand så det bliver sprødt. Rist frøene til de er gyldne, vend mandler med lidt olie og salt og rist dem gyldne på panden.
Lav en marinade af citronsaft, honning, eddike og olie krydret med salt og peber.
Vend kålen i marinaden og vend sesam, mandler og appelsinfileter i.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK