mad med mere

Kurv (0)

13. Sennepskoteletter

13. Sennepskoteletter

Ingredienser

  • 4 stk. middagskoteletter
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 spsk. mel
  • 1 spsk. olie
  • 3 løg i skiver
  • 1 spsk. vineddike
  • 2½ dl bouillon
  • 1 spsk. dijonsennep
  • ½ dl fløde

Vend koteletter i mel krydret med salt og peber. Brun dem i olie ca. 1 minut på hver side. Tag dem af panden og svits løgene gyldne. Tilsæt eddike, bouillon, sennep og fløde og kog sovsen op. Læg koteletterne op i panden og lad simre i ca. 5 minutter til de er gennemstegte.

Serveres med pillekartofler og ærter.
 

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK