mad med mere

Kurv (0)

14. Svineroast med perlespelt salat

14. Svineroast med perlespelt salat

Ingredienser

  • 1 svineroast
  • 300 g perlespelt
  • 4 skiver spegeskinke
  • 4 stængler bladselleri i tern
  • 3 æbler i tern
  • 2 spsk. hakkede milde løg
  • 4 spsk. æbleeddike
  • 4 spsk. koldpresset rapsolie
  • Havsalt
  • Friskkværnet peber
  • 100 g feta

Roasten steges i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter til en kernetemperatur på 75°C, lad den hvile 10 minutter inden den skæres.

Perlespelt salat
Kog perlespelten efter anvisningen og køl af.
Bag spegeskinken sprød på en bageplade i ovnen ved 150°C i 10-15 minutter.
Bland spelt, bladselleri, æbler, løg, eddike og olie og smag til med salt og peber.

Smulder feta på toppen og pynt af med skinken i mindre stykker.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK