mad med mere

Kurv (0)

03. Hverdagssteg i stegeso med rodfrugter

03. Hverdagssteg i stegeso med rodfrugter

Ingredienser

  • 1 hverdagssteg
  • Salt og peber
  • 1 spsk. olie
  • 3 kviste timian
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 spsk. balsamicoeddike
  • 4 dl vand
  • 4 gulerødder
  • 4 persillerødder
  • 4 gule beder
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl fløde
  • 1 spsk. majsstivelse
  • Frisk timian
  • 1 usprøjtet citron

Krydr kødet med salt og peber og brun det i olien. Kom kødet i en gennemvædet stegeso og tilsæt timian, revet citronskal, eddike og vand. Skræl rødderne, skær dem i mindre stykker og læg dem ved kødet. Læg låg på stegesoen, stil den i en kold ovn, indstil ovnen på 180°C og lad den stå i 2 timer.

Kog stegeskyen op i en gryde med fløden og jævn den med majsstivelse rørt ud i vand. Smag sovsen til med salt og peber, skær stegen i skiver og servér med rodfrugterne drysset med timian og revet citronskal.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK