mad med mere

Kurv (0)

08. Farsbrød med timian og bacon

08. Farsbrød med timian og bacon

Ingredienser

  • 1 farsbrød
  • 2-3 tsk. tørret timian
  • 6-8 skiver slagterbacon

Tilbehør

  • 800-1000 g små kartofler
  • 2 spsk. olie
  • 2-3 tsk. tørret timian
  • Salt og friskkværnet peber

Læg farsbrødet i en lille bradepande. Drys med tørret timian. Halvér baconskiverne og læg dem taglagt ovenpå farsbrødet, så de overlapper hinanden let. Bag brødet ved 180°C i ca. 45 minutter eller til kernetemperaturen er 75°C.

Skrub kartoflerne og dup dem let med køkkenrulle, så de ikke er alt for våde. Hæld kartoflerne i en stor frysepose og kom olie, timian, salt og peber ved. Ryst posen godt og hæld dernæst kartoflerne ud på en bageplade. Bag dem i ovnen ved 180°C i ca. 30 minutter eller til de er gyldne og møre. Rod gerne rundt i kartoflerne et par gange undervejs.

Skær skiver af farsbrødet og servér med timiankartoflerne.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK