mad med mere

Kurv (0)

12. Skinke gordon bleu med vintergrønt

12. Skinke gordon bleu med vintergrønt

Ingredienser

  • 4 skinke gordon bleu
  • 20 g smør
  • Salt og peber
  • Frisk estragon

Rå grøntsager

  • ½ rødløg
  • 2-3 spsk frugt- eller risvinseddike
  • Vælg 300 g grøntsager efter lyst og udbud, f.eks. radiser, ræddiker eller kinaradiser
  • Agurker
  • Jordskokker
  • Gulerødder
  • Grønkål
  • Broccoli

Dressing

  • 1 spsk. rapsolie
  • Evt. frisk estragon eller salvie

Tilbehør

  • Grovbrød

Hak rødløget fint og hæld eddiken over. Lad blandingen stå i minimum 1 time.

Skær grøntsagerne i små tern og broccolien i små buketter. Rør olie og krydderurter til en dressingen og, smag til med salt og peber. Hæld den over grøntsagerne, og kom rødløg med eddike over.

Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme. Brun gordon bleuerne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg færdig, ca. 3-4 minutter på hver side. Steg estragonen med ca. 1 minut til sidst.

Servér med grovbrød.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK