mad med mere

Kurv (0)

14. Løgsteaks med pikante flødekartofler

14. Løgsteaks med pikante flødekartofler

Ingredienser

  • 4 løgsteaks
  • 800-900 g kartofler
  • Olie
  • 1 løg
  • 1 porre
  • 1 pk. pikantost (200 g)
  • 1½ dl fløde (piskefløde eller madlavningsfløde)
  • 1 dl mælk
  • Salt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 spidskål
  • Salt og friskkværnet peber

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Skær porren i tynde skiver. Fordel kartofler og porre i et ildfast fad. Hak løget. Varm olien op på en pande og svits løg. Tilsæt pikantost, fløde og mælk og opvarm panden under omrøring til osten smelter og saucen tykner. Smag til med salt og peber. Fordel ostesaucen ovenpå kartofler og porre. Bag kartoflerne ved 200°C i en times tid til de er møre og gyldne på toppen.

Skær spidskål i strimler og rist det kort på en varm pande til det falder let sammen. Smag til med salt og peber.

Steg løgsteaksene på en varm pande i lidt olie.

Servér flødekartofler og spidskål som tilbehør til løgsteaksene.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK