mad med mere

Kurv (0)

03. Nordiske karbonader med frikassé

03. Nordiske karbonader med frikassé

Ingredienser

  • 4 panerede karbonader
  • 30 g smør
  • Salt og peber

Karbonaderne steges i smørret og krydres under stegningen med salt og peber. De skal steges saftige, hvilket ca. er 6-8 minutter på hver side.

Frikassé
Gulerødderne skrælles og skæres i små tern. De koges møre i kogende vand.

Smørret smeltes, melet tilsættes og der laves en melbolle. Tilsæt mælken lidt af gangen, og pisk konstant med et piskeris. Når opbagningen har den ønskede konsistens, tilsættes ærter og gulerødder, og der smages til med salt og peber. Der drysses med hakket persille over frikassen.

Bagekartoflerne
Bagekartoflerne skylles og skæres i både. De krydres med paprika, salt og peber og vendes i olien. De lægges på en bradepande med bagepapir, og sættes i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter eller til de er flotte gyldne og sprøde.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK