mad med mere

Kurv (0)

04. Fyldte skinkeschnitzler med grøntsagstern

04. Fyldte skinkeschnitzler med grøntsagstern

Ingredienser

  • 4 skinkeschnitzler
  • 12 friske salvieblade
  • 1 fed hvidløg
  • 4 skiver parmaskinke
  • 8 tørrede abrikoser
  • Olivenolie til stegning

Grøntsagstern

  • 3 bagekartofler
  • 1 lille selleri
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 6 blade frisk salvie
  • Salt og friskkværnet peber

Skær en lomme ind fra siden på hver schnitzel. Hak salvie, hvidløg, parmaskinke og abrikoser. Bland det sammen og læg det ind i lommerne på schnitzlerne. Luk hullet med en kødnål.

Skræl bagekartofler og selleri og skær dem i små tern på 1x1 cm. Steg dem i olie på en pande i 5 minutter sammen med hakket salvie. Krydr med salt og peber. Læg dem i en bradepande og steg dem i en 180°C varm ovn i 10 minutter eller til de er møre.

Brun schnitzlerne i olie på en pande og læg dem herefter oven på kartofler og selleri i bradepanden. Steg kartoffel- og selleritern samt koteletter i ovnen i yderligere 15 minutter eller til kartofler og selleri er møre.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK