mad med mere

Kurv (0)

07. Hamburgerryg og rødbedesalat

07. Hamburgerryg og rødbedesalat

Ingredienser

  • 1 kg hamburgerryg
  • 500 g mellemstore rødbeder
  • 1 rødløg
  • 1 æble

Bærvinaigrette

  • 3 spsk. hindbæreddike evt sherry- eller æbleeddike
  • 1 oliven– eller valnøddeolie
  • Salt og peber
  • 1 håndfuld rucola
  • 25 g valnøddekerner
  • 125 g feta eller afdryppet mozzarella
  • Evt. brød som tilbehør

Hamburgerryggen lægges i kogende vand og koges i 40 minutter og hviler i 20 minutter efterfølgende.

Imens skinken koger, laves salaten.

Kog og pil rødbederne. Afkøl og skær dem i tern eller strimler og bland dem med rødløg i tern samt æbletern. Pisk dressingen sammen, smag til med salt og peber og vend den i salaten.

Vend de resterende ingredienser i salaten med let hånd og servér.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK