mad med mere

Kurv (0)

08. Forloren hare med rødkålslaw

08. Forloren hare med rødkålslaw

Ingredienser

  • 1 forloren hare
  • 3 dl mælk
  • 1 spsk. ribsgelé
  • Saucejævner evt. kulør
  • Sky fra haren
  • ½ dl fløde

Kartofler

  • 8-10 kartofler
  • Olie
  • Salt og peber

Salat

  • 1/5 stk. rødkål
  • 1 æble
  • 1 rødbede
  • 1 gulerod
  • Ca. 1 dl syltede agurk eller cornichoner

Kartofler

  • ½ dl græsk yoghurt
  • ½ dl mayonnaise
  • 1 tsk. grovkornet dijonsennep
  • Lidt appelsinsaft + evt reven appelsinskal
  • Salt og peber

Tænd ovnen på 200°C. Efter ca. 15 minutter hældes 1 dl vand og 3 dl mælk ved ”haren” for at give sauce. Lad ”haren” stege i alt ca. 1 time. Stik en kødnål i ”haren”. Kødsaften skal være klar, så er den gennemstegt. Tag ”haren” ud og hold den varm. Si skyen over i en gryde, tilsæt fløde og ribsgelé. Giv saucen et opkog. Drys saucejævner i og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. kulør.

Kartofler
Rids hver enkelt kartoffel dybt med ½ cm mellemrum og dryp med olie, salt og peber. Steg dem gyldne i ovnen ca. 1 times tid.

Salat
Fintsnittet rødkål, æble i tynde skiver, groftreven rødbede, gulerod i tynde strimler og hakkede syltede agurker blandes sammen til en salat.

Dressing
Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes omhyggeligt med salaten.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK