mad med mere

Kurv (0)

09. Svinekæber slow cook med rustik kartoffelmos

09. Svinekæber slow cook med rustik kartoffelmos

Ingredienser

  • 8 stk. svinekæber
  • 3 gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 6 timiankviste
  • 4 dl mørk øl
  • 2 dl æblemost
  • 3 spsk. æbleeddike
  • Salt og peber
  • 5 dl oksebouillon

Tilbehør

  • Grov kartoffelmos og en rustik vintersalat

Brun kæberne i rapsolie i en stegegryde til de har god farve på alle sider. Skræl gulerod, løg og hvidløg, og skær alt i grove stykker, læg dem ned i gryden, og brun dem, og tilsæt til sidst timiankviste, øl, æblemost og eddike, salt og peber. Lad væsken koge ind i 20 minutter, tilsæt så bouillon, og kog forsigtigt op. Skum af for urenheder, når det koger. Læg låg på, og sæt herefter kæberne i ovnen ved 150°C, og braiser dem i 1½-2 timer.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK