mad med mere

Kurv (0)

11. Wokret med couscous og sprødt ciabattabrød

11. Wokret med couscous og sprødt ciabattabrød

Ingredienser

  • 750 g wokstrimler
  • 1 spsk. fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 1½ dl friskpresset appelsinsaft
  • 1½ tsk. friskkværnet peber
  • 2 fennikler
  • 200 g forkogte couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • 2½ dl kogende vand
  • 1½ spsk. rapsolie
  • 200 g fetatern
  • 2 dl vand
  • 3 dl hakket frisk bredbladet persille
  • 1¼ tsk. groft salt

Tilbehør

  • Ciabattabrød
  • 4 dl yoghurt

Bland appelsinskal, -saft og peber i en plastikpose egnet til madvarer. Kom wokstrimlerne i posen og luk den. Vend godt rundt og lad kødet marinere i køleskabet i ca. 15 minutter. Fjern de yderste, grove blade og stokken fra fenniklerne og skær dem i strimler.

Kom imens couscousgrynene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 minutter - rør med en gaffel et par gange, mens couscousgrynene trækker.

Smelt fedtstof i en wok eller en stor gryde ved kraftig varme, men uden at brune. Svits fennikelstrimlerne i ca. 1 minut Tilsæt wokstrimler med marinade og svits ca. 2 minutter mere. Tilsæt couscous, ostetern og vand og svits i yderligere ca. 1 minut. Vend persille (gem lidt til pynt) og salt i. Smag retten til og spis den sammen med brød og yoghurt.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK