mad med mere

Kurv (0)

13. Simrekoteletter

13. Simrekoteletter

Ingredienser

  • 4 simrekoteletter
  • 1 spsk. olie
  • 2 små zittauerløg
  • 500 g champignoner
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • ½ liter grønsagsbouillon
  • 1 dåse tomatpuré (ca. 140 g)
  • 1 tsk. paprika
  • 2 dl kaffefløde 9%
  • 1 spsk. saucejævner
  • 1 tsk. groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 spsk. olivenolie

Tilbehør

  • Løse ris, f.eks. parboiled ris
  • Groftrevet gulerødder
  • Grovbrød

Lad olien blive varm i en sauterpande. Svits løg og champignon i skiver ca. 2 minutter. Tilsæt strimler af peberfrugt og svits i yderligere ca. 1 minut. Tilsæt grøntsagsbouillon, tomatpuré og paprika. Lad retten småkoge i ca. 2 minutter. Tilsæt fløde, saucejævner, salt og peber. Kog saucen igennem og smag til.

Lad olien blive varm i en pande og brun koteletterne ca. ½ minut på hver side. Læg dem i et smurt ovnfast fad og hæld saucen over. Steg koteletterne færdige midt i ovnen i 15 minutter ved 170°C forvarmet ovn.

Servér retten med nykogte ris, råkost og brød.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK