mad med mere

Kurv (0)

01. Grillet svinefilet på bund af pasta

01. Grillet svinefilet på bund af pasta

Ingredienser

  • 1 marineret svinefilet
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 dåse flåede cherrytomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. salt
  • Peber
  • 2 spsk. tørret rosmarin

Bund af pasta

  • 400 g fuldkornspasta
  • 2 rødløg i tynde både
  • 1 spsk. olivenolie
  • 250 g tomater i kvarte
  • 250 g frisk spinat
  • 1 tsk. groft salt
  • Peber
  • Oregano
  • 50 g reven parmesan- eller mozzarellaost

Grill eller brun din filet af på panden i olie og kom den i et fad. Bland de flåede tomater, finthakket hvidløg, salt, peber og rosmarin sammen og kom blandingen i fadet sammen med kødet. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 170°C i ca. 30 minutter. Kødet skal have en kernetemperatur på 60-62°C. Lad kødet hvile 10 minutter før du skærer tynde skiver, hvorefter det lægges tilbage i tomatsovsen.

Kog pastaen efter anvisningen. Skær rødløg i tynde både og steg dem på panden i olivenolie til de er klare. Skær tomater i kvarte og vend med den kogte pasta, frisk spinat og de bløde løg. Krydr med salt, peber og lidt oregano. Drys med revet ost.

Servér skiver af svinefileten i tomatsaucen på en bund af pastasalaten.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK