mad med mere

Kurv (0)

02. Stroganoff med slagterbacon

02. Stroganoff med slagterbacon

Ingredienser

  • 600 g stroganoff
  • 2 spsk. mel
  • Salt og peber
  • 100 g bacon i tern
  • 4 tsk. olie
  • 1 løg
  • 500 g champignon
  • 1 tsk. paprika
  • 3 dl oksebouillon
  • ½ dl tomatpuré
  • 2,5 dl piskefløde
  • ½ dl creme fraiche
  • 1 tsk. mel

Tilbehør

  • Ris eller kartoffelmos

Stroganoffen vendes i mel og krydres med salt og peber. Rens champignon og skær i kvarte. Hak løget groft.

Steg bacon gyldent i en gryde og tag dem op.

Opvarm halvdelen af olien og brun løgene. Tilsæt champignon og steg til væsken er fordampet og champignonerne er brune. Tag begge op.

Opvarm resten af olien og brun kødet heri. Tilsæt bacon, løg og champignon sammen med paprika, bouillon, tomatpuré og fløde. Lad retten småkoge under låg 45 minutter.

Rør mel i creme fraiche og rør det i retten. Smag til med salt og peber.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK