mad med mere

Kurv (0)

03. Marineret unghanebryst med blomkålskarry

03. Marineret unghanebryst med blomkålskarry

Ingredienser

  • 4 marinerede unghanebryster

Blomkålskarry

  • 1 stk. blomkål
  • 2 stk. løg
  • 250 g cherrytomater
  • 1-2 spsk. god karry
  • ½ dl vindruekerneolie
  • 2½ dl græsk yoghurt

Raita

  • 1 agurk
  • 4 tomater
  • ¼ bundt mynte
  • 2½ dl græsk yoghurt
  • Råstegte kartofler

Unghanebrysterne steges ca. 25 minutter ved 170°C i en forvarmet ovn.

Blomkålskarry
Løg og blomkål skæres groft. Olien varmes i en gryde, løg samt blomkål svitses i 2 minutter. Karry og tomater tilsættes. Lad det simre yderligere i 5 minutter. Tages fra varmen og yoghurten vendes i.

Raita
Agurken skrælles, flækkes, og kernerne tages ud. Agurken skæres i små tern. Tomaterne skæres i kvarte, kernerne fjernes og tomaten skæres i små tern. Mynten snittes fint. Det hele vendes i yoghurten og det smages til.

Servér med råstegte kartofler.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK