mad med mere

Kurv (0)

04. Skinkeschnitzler med spidskål og æbler

04. Skinkeschnitzler med spidskål og æbler

Ingredienser

  • 4 skinkeschnitzel
  • Salt og peber
  • 4 tsk. olie

Salat

  • Røde æbler
  • 1 lille spidskål eller savoykål, ca. 200 g
  • 2 forårsløg

Dressing

  • 2 dl græsk yoghurt 10%
  • 1 spsk. frisk ingefær
  • ½ tsk. karry
  • 4 spsk. pistacienødder uden skal
  • Salt og peber

Tilbehør

  • 4 skiver ristet rugbrød

Skær æblet i tynde både. Snit kål og forårsløg fint. Smag yoghurten til med finthakket ingefær, karry, salt og peber. Vend salaten med dressingen og drys med hakkede pistacienødder.

Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet ca. 2 minutter på hver side. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne færdige ca. 2 minutter på hver side.
Tag kødet af panden.

Servér skinkeschnitzlerne og salaten med ristet rugbrød.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK