mad med mere

Kurv (0)

05. Bøf Lindstrøm

05. Bøf Lindstrøm

Ingredienser

  • 600 g hakket oksekød
  • 1 spsk. olie
  • 100 g syltede rødbeder
  • 2 spsk. kapers
  • 1 løg
  • 1 lille fed hvidløg
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 800 g faste kartofler
  • 2 tsk. rapsolie
  • 200 g fuldkornsrugbrød

Dryp rødbederne af og skær dem i små tern 5x5 mm.

Skræl og hak løget fint. Dryp kapers af og hak dem groft.

Rør kødet med salt og peber, rør det godt igennem i 2 minutter.

Riv hvidløg fint og kom det i kødet sammen med rødbedetern, kapers og løg. Rør godt, og sæt farsen i køleskabet.

Skræl kartoflerne og skær dem i tern på 1x1 cm. Læg dem i en skål med vand.

Varm olien op på en pande ved jævn varme. Form fire bøffer, pres kødet lidt sammen, så det ikke går fra hinanden under stegningen.

Steg bøfferne 7-8 minutter på hver side – 1 minut for hver mm de er høje. Tag bøfferne af panden, tør panden af med køkkenrulle, kom ny olie på og varm op ved jævn varme. Tør kartoffelternene i køkkenrulle, kom dem på panden og steg dem sprøde og gyldne. Smag til med salt og peber.

Lun bøfferne på panden inden servering.

Servér med frisk grøn salat og groft rugbrød.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK