mad med mere

Kurv (0)

06. Saltimboccafars og pasta

06. Saltimboccafars og pasta

Ingredienser

  • 600 g hakket skinkekød
  • 2 skiver røget skinke uden fedtkant
  • 3 spsk. ost, f.eks. emmentaler
  • 4 blade frisk salvie eller ½ tsk tørret
  • Salt og peber
  • 2 spsk. mel
  • 10 g smør
  • 1½ dl bouillon
  • ¾ dl fløde 13%
  • Saucejævner
  • 4 spsk. purløg
  • 400 g pasta
  • 300 g blandede cherrytomater
  • Hakket persille
  • 100 g bønner

Del det hakkede kød i fire. Læg en portion kød ad gangen på et stykke film eller stanniol. Bred det ud i en firkant på 12 x 12 cm.

Læg en skive skinke, lidt reven ost og salvie på halvdelen af hver firkant. Fold kødet over, så farspakkerne bliver aflange og tryk dem godt til i kanten. Vend farspakkerne i salt- og peberblandet mel og brun dem ved god varme på panden i smør.

Tag kødet af panden og kassér fedtstoffet. Hæld bouillon på panden. Læg pakkerne tilbage på panden, og lad dem simre 5-6 minutter under låg. Tilsæt fløde og jævn saucen. Smag til med salt og peber. Tilsæt klippet purløg.

Pastaen koges mør. Tomat, persille og bønner vendes i den kogte pasta.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK