mad med mere

Kurv (0)

07. Farsbrød bagt med tomat og ost

07. Farsbrød bagt med tomat og ost

Ingredienser

  • 1 farsbrød
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 tomater
  • 1 mozzarellakugle
  • 1 tsk. tørret oregano
  • Salt og friskkværnet peber
  • Chilipulver

Tilbehør

  • 400 g små kartofler
  • 250 g grønne bønner

Tænd ovnen på 200°C. Læg farsbrødet i en lille bradepande. Bland en smule salt, peber samt chilipulver i de hakkede tomater og hæld hen over farsbrødet. Skær de friske tomater og mozzarellaosten i skiver og fordel dem på toppen af farsbrødet. Drys med oregano. Bag farsbrødet i ovnen i ca. 35 minutter til det er gennemstegt.

Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Kog bønnerne i en anden gryde med letsaltet vand i 3-4 minutter, de skal stadig have lidt bid. Hæld vandet fra bønnerne, og skyl dem straks i koldt vand.

Servér farsbrødet med kartofler og bønner samt den sovs, der bliver rundt om farsbrødet.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK