mad med mere

Kurv (0)

09. Skinkekød i kokossauce

09. Skinkekød i kokossauce

Ingredienser

  • 600 g skinkekød i tern
  • 1 dl sojasauce
  • 2 spsk. fiskesauce
  • Saft af 3 limefrugter
  • 300 g sukkerærter
  • 1 frisk rød chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 1 dåse kokosmælk
  • 300 g basmatisris
  • 50 g peanuts
  • 1 bundt koriander

Læg kødet i en skål, og hæld sojasauce, fiskesauce og limesaft udover. Vend det godt rundt, og lad kødet marinere i mindst 30 minutter. Kog risene efter anvisning på pakken.

Skyl sukkerærter, og skær dem i mindre stykker på langs. Hak chili og hvidløg. Steg hvidløg og chili i 1-2 minutter i olie i en varm wok eller på en pande. Tilsæt kødet, og steg det i 8-10 minutter. Hæld kokosmælk på, og lad retten simre i 5-6 minutter. Lad sukkerærter koge med de sidste 3 minutter.

Rist peanuts på en pande til de bliver gyldne. Hak dem groft. Pynt retten med ristede peanuts og hakket koriander og servér med kogte ris.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK