mad med mere

Kurv (0)

10. Fajitakoteletter med ovnbagte jordskokker

10. Fajitakoteletter med ovnbagte jordskokker

Ingredienser

  • 4 Fajitakoteletter
  • 1,2 kg jordskokker
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • 250 g cherrytomater

Pesto

  • 2 fed hvidløg
  • 50 g frisk basilikum, grøn
  • 25 g græskarker eller pinjekerner
  • 40 g friskreven parmesanost
  • Ca. ¾ dl olivenolie
  • Salt og peber

Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store.

Gnid jordskokkerne med olie, drys groft salt på og bred dem ud i en lille bradepande eller på en bageplade med bagepapir – så de ligger jævnt i ét lag.

Bag jordskokkerne møre i ovnen ved 200–225°C, ca. 45 minutter og bland de halverede tomater ved, når halvdelen af tiden er gået.

Kom hvidløg, basilikumblade, græskar- eller pinjekerner samt ost i en blender og blend til en tyk pasta. Tilsæt olien i en tynd stråle, mens der blendes til du har en sauce af passende konsistens. Smag til med salt og peber og servér til jordskokkerne.

Koteletterne steges i 3-4 minutter på hver side.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK