mad med mere

Kurv (0)

11. Panderet med squashgratin

11. Panderet med squashgratin

Ingredienser

  • 750 g panderet
  • ½ dl fløde
  • 2 squash
  • 2 tomater
  • 100 g champignoner
  • 1 løg
  • Hvidløg

Karrycreme

  • 4 dl cremefraiche, 38%
  • 1 æggeblomme
  • 4 dl brune ris

Sauter panderetten i en gryde, tilsæt fløden og kog op.

Halver de to squash og skrab indmaden forsigtigt ud. Blancher dem let og køl dem straks i koldt vand og lad dem dryppe af. Fyld med hakkede tomater, svampe, løg, og knust hvidløg.

Karrycreme
Rør cremefraiche, æg og karry sammen. Fordel karrycremen over og gratiner under grill.

Kog risene og servér den sammen med squashen til panderetten.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK