mad med mere

Kurv (0)

12. Middagskoteletter med kokosmælk

12. Middagskoteletter med kokosmælk

Ingredienser

  • 4 middagskoteletter
  • 4 tsk. karry
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 250 g champignon
  • 1 bundt grønne asparges
  • 100 g sukkerærter
  • 1 dåse kokosmælk
  • 50 g rosiner
  • 50 g peanuts
  • 1 bundt frisk koriander
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Kogte basmatiris
  • Mangochutney

Tænd ovnen på 200°C.

Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider. Læg koteletterne i et fad.

Skær løgene i tynde ringe. Rens champignon og skær i skiver. Knæk den nederste træede ende af aspargesene og skær dem i grove skiver. Snit sukkerærter.

Varm resten af olien på panden. Tilsæt resten af karryen og svits løg og champignon et par minutter sammen med presset hvidløg. Tilsæt asparges, sukkerærter og kokosmælk og kog op. Fordel grøntsager og kokosmælk over koteletterne.

Stil fadet i ovnen i ca. 10 minutter til kødet er mørt. Tag fadet ud og drys med rosiner, peanuts og koriander.

Servér retten med kogte ris og mangochutney.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK