mad med mere

Kurv (0)

13. Venøsteaks med bagte rodfrugter

13. Venøsteaks med bagte rodfrugter

Ingredienser

  • 4 Venøsteaks

Bagte rodfrugter

  • 2 persillerødder
  • 5 gulerødder
  • 3 pastinakker
  • 6 jordskokker
  • 3 bagekartofler
  • 1 dl olivenolie
  • 2 kviste rosmarin
  • Salt og peber
  • 5 dl af slagterens rødvinssauce
  • 500 g af en af slagterens gode salater, f.eks. broccoli eller rødkålssalat.

Venøsteaksene steges 3 minutter på hver side på en varm pande i lidt olie. Der krydres med salt og peber.

Bagte rodfrugter
Rodfrugterne skrælles og skæres i stave, marineres med olie, salt og peber. Rosmarinen hakkes fint og vendes med rodfrugterne. Det hele lægges i et ildfast fad, og bages i en 180°C varm ovn i 30 minutter.

Retten kan serveres med en af slagterens gode salater og hans hjemmelavede rødvinssauce.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK