mad med mere

Kurv (0)

14. Landkylling med couscous salat

14. Landkylling med couscous salat

Ingredienser

  • 1 landkylling
  • Salt og peber

Marinade

  • 75 g soltørrede tomater
  • 3 dl vand
  • 1½ løg
  • 6 fed hvidløg
  • 4 spsk. chilisovs
  • 3 tsk. sukker
  • 1½ spsk. balsamicoeddike
  • 3 spsk. dijonsennep

Couscous

  • 2 dl couscous
  • 200 g tomater
  • 1 agurk
  • ½ bundt persille
  • 100 g feta
  • 2-3 spsk. sorte oliven
  • Olie-eddikedressing

Del kyllingen i 8 mindre stykker og gnid med salt og peber. Blend ingredienserne til marinaden, og læg kyllingestykkerne heri 2-3 timer. Læg dem i et ovnfast fad med marinaden og steg ved 170°C i 45 minutter.

Overhæld couscous med kogende vand, og lad det trække i 8 minutter. Bland med olie-eddikedressing, hakkede tomater, hakket agurk, hakket persille, feta i tern og oliven.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK