mad med mere

Kurv (0)

Tre mad med mere-slagtere er nomineret til fornem pris

En stærk fødevarebranche kræver dygtige ildsjæle. Derfor hædrer Landbrug & Fødevarer hvert år branchens bedste private slagtere med Slagterprisen. Slagter-Riget, Århus; Slagter Jacob, Kalundborg og Slagter Jesper, Farum var alle indstillet til prisen. Efter en præsentation på Axelborg i starten af maj måned, har de tre butikker netop modtaget den gode nyhed om, at netop de tre er de tre nominerede til Slagterprisen 2018 i kategorien privatslagtere.

Slagterprisen 2018

Slagterprisen handler om at højne fagligheden og motivationen til at tænke nyt. Om at løfte kødkategorien og fremme salget af kvalitetskød. Formålet med prisen er at anerkende de slagtere, der går forrest. Til glæde for forbrugerne og branchen. Prisen uddeles af Landbrug & Fødevarer, og siden den blev stiftet ved årtusindeskiftet, har 27 slagtere modtaget prisen. Slagterprisen til landets bedste supermarkeds- og privatslagtere uddeles igen i 2018.

Juryen i Landbrug & Fødevarer har kigget på de indstillede slagteres håndværk, butikkernes sortiment og iscenesættelse samt det at have kunden i centrum og kunne differentiere sig fra konkurrenterne. Slagter-Riget, Århus; Slagter Jacob, Kalundborg og Slagter Jesper, Farum fandt vej gennem juryens nåleøje. Netop på grund af stort kundefokus samt det at butikkerne tænker i anledninger – både i omstillingen af deres butik fra frokost til aften, men også i forhold til måltidsløsninger.

En stolt formand for mad med mere-slagterne

Formanden for mad med mere, Thomas Korup Nielsen, glæder sig over, at de tre nominerede til årets slagterpris alle tre er fra kæden mad med mere.

Det viser, at vi er en stærk kæde, og at vores fokus på håndværket, de traditionelle slagtervarer, nytænkningen og et twist af færdigretter har bragt butikkerne til der, hvor vi er i dag. Hos mad med mere er forbrugerne i højsæde. Hver dag gør vi vores ypperste for at betjene vores kunder og give dem en oplevelse i vores slagterbutikker. Formanden glæder sig over, at uanset hvilken af de tre mad med mere-slagtere, der vinder den fornemme pris, så kommer prisen og det dertilhørende diplom i en mad med mere-butik. Ligesom det var tilfældet sidste år. Thomas Korup Nielsen ønsker de tre nominerede held og lykke med det videre arbejde i forhold Slagterprisen 2018.

Det videre forløb

Efter nomineringen får de tre nominerede private slagtere et uanmeldt besøg af juryen. Derudover får de også besøg af en anonym person (mystery shopper), for at juryen kan få et indblik i kundeoplevelsen i butikken. Hvem af de tre nominerede, der skal have Slagterprisen 2018 bliver afsløret ved Fødevaredagen den 9. oktober 2018, så vi må alle bevare spændingen lidt endnu.

Læs mere om Slagterprisen hos
Landbrug & Fødevarer

Læs mere i artiklen "En stærk fødevarebranche kræver ildsjæle"

Læs mere i artiklen "Danmarks bedste slagtere er fundet"

Find din nærmeste mad med mere

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK