mad med mere

Kurv (0)

Gavekort på kr. 300,-

Lækkert gavekort

Det kan veksles til indkøb - helt efter din smag - hos mad med mere-slagtere spredt ud over hele landet.

mad med mere-slagterne er fagfolk, der står 100 % inde for kvaliteten af kødet og udskæringerne samt det pålæg og de nemme retter, som slagterne selv har udviklet ud fra ægte håndværkstraditioner. mad med mere-slagteren tager afsæt i sæsonernes råvarer, årstider og traditioner. Er det efterår eller vinter og koldt udenfor, laver slagteren sine egne supper og kraftfulde kødretter. Forår og sommer fejres med alt det, der gør en grillaften på terrassen til en stor succes.

mad med mere-slagteren udfordrer håndværket, traditionerne og laver nemme retter, der gør hverdagen i moderne familier lettere. Lækker gæstemad hører også til slagterens speciale.

At give gaver er dejligt! At modtage en gave er lige så rart! Kom ind til mad med mere-slagteren og få inspiration til, hvad gavekortet kan bruges til.

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Gavekortet måler: 148x148 mm

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Pr. stk.
DKK 300,00
Læg i kurven

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK